Skip to main content

Unfortunately we don't fully support your browser. If you have the option to, please upgrade to a newer version or use Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome, or Safari 14 or newer. If you are unable to, and need support, please send us your feedback.

Elsevier
Publish with us

Magyar ügyfélközpontunk

Az akadémiai és az egyéb kutatással foglalkozó szakemberek támogatása érdekében a Magyar ügyfélközpontunk széles választékban kínál már rögzített és napirenden lévő webináriumokat.

A soron lévő témákról alább talál részletes tájékoztatást.

Üdvözöljük

A témaköreink széles választékából mindenki megtalálja azt, ami leginkább érdekelheti - legyen az a ScienceDirect használati útmutatója, a Scopus adatbázisa, vagy akár a SciVal intézményi szintű elemzései. Az élőben közvetített, valamint felvételről megtekinthető webinárjaink széles választékát kínálják a témák sokaságának.

Webinar kínálatunk

Hogyan találjuk meg a megfelelő szakirodalmat játszi könnyedséggel? Dátum: 31/10/2023 Idő: 11:30 Tippek és ötletek egy sikeres, gyors, és hatékony szakirodalom kereséshez. Útmutató kezdő kutatóknak, hallgatóknak.

Hogyan találjuk meg a témánkhoz leginkább illő szakirodalmat a ScienceDirect-en? Dátum: 15/11/2023 Idő: 11:30 Hogyan találjuk meg a témánkhoz leginkább illő szakirodalmat a ScienceDirect-en?

Scopus keresés kezdő kutatóknak és egyetemi hallgatóknak Dátum: 12/12/2023 Idő: 11:30 A Scopus adatbázissal gyorsan találunk szakirodalmat, ellenőrizhetjük a folyóiratok minőségét, és beállíthatjuk, hogy mit és kit követünk.

Angol nyelvű webinárjaink

to be announced